Kano of kajak huren in Zuid-Holland

Wil je graag de provincie Zuid-Holland verkennen vanaf het water? Dan is kajakken of kanoën de perfecte manier om dat te doen! In Zuid-Holland zijn er verschillende verhuurbedrijven waar je terecht kunt voor het huren van een kajak of kano. Of je nu een ontspannen tocht wilt maken door de mooie natuur of juist op zoek bent naar wat meer avontuur, er is voor ieder wat wils.


De Merenburger

Leidschendam

Rating: 4 sterren
1 stem

Aan de rand van het Groene Hart start je vaartocht door het poldergebied of de grachten van het historische Leiden.


Kanocentrum Loetbos

Lekkerkerk

Rating: 3.75 sterren
4 stemmen

Onderweg door het Loetbos kun je picknicken, vogels spotten of gewoon lekker relaxen op het water.


Kanoverhuur De Molentocht

Noordeloos

Rating: 4 sterren
2 stemmen

De Molentocht ligt aan de Botersloot vanwaaruit je diverse dorpjes kunt bezoeken en molens kunt bewonderen.


Biesboschcentrum Dordrecht

Dordrecht

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen

Er is genoeg te beleven in de Biesbosch! Huur een kajak bij het Biesboschcentrum in Dordrecht en ontdek het gebied.


Per kajak door provincie Zuid-Holland

Een van de populairste plekken om te kajakken of kanoën in Zuid-Holland is de Biesbosch. Dit prachtige natuurgebied ligt op de grens van Zuid-Holland en Noord-Brabant en bestaat uit vele smalle kreekjes, moerasbossen en eilandjes. Hier kun je genieten van de rust en stilte terwijl je door het water glijdt. Bij verhuurbedrijven in de buurt, zoals Biesboschcentrum Dordrecht en Biesboschcentrum Drimmelen, kun je gemakkelijk een kajak of kano huren en het gebied verkennen.

Maar ook in de omgeving van Leiden zijn er prachtige routes te vinden. Zo kun je bijvoorbeeld een tocht maken door het Braassemermeer, waar je onder andere langs de mooie molens van de Zijldijk komt. Een verhuurbedrijf in de buurt, zoals Kano en Sloepenverhuur Leiden, biedt de mogelijkheid om hier een kajak of kano te huren.

Voor de meer avontuurlijke kajakkers en kanovaarders is de Nieuwe Maas een echte aanrader. Op dit deel van de Maas heb je namelijk te maken met stroming en getijden, waardoor het wat uitdagender kan zijn om te kajakken of kanoën. Bij verhuurbedrijven in de buurt, zoals Kayak Harbour Rotterdam, kun je terecht voor het huren van een kajak of kano en kun je je laten adviseren over de beste routes en omstandigheden.

Kortom, in Zuid-Holland zijn er talloze mogelijkheden om te kajakken of kanoën en de prachtige omgeving vanaf het water te verkennen. Of je nu kiest voor de rust en stilte van de Biesbosch, de mooie routes rondom Leiden of de uitdaging van de Nieuwe Maas, er is voor elk wat wils. Huur snel een kajak of kano bij een verhuurbedrijf in de buurt en beleef een onvergetelijk avontuur op het water!