Kano of kajak huren in Limburg

Ben jij een echte waterrat en wil je Limburg op een unieke manier ontdekken? Dan is het huren van een kajak of kano echt iets voor jou! In Limburg zijn er talloze verhuurbedrijven die kajaks en kano's verhuren, waardoor je zelf kunt bepalen waar en wanneer je gaat varen.


Kano Maastricht

Maastricht

Rating: 4.4 sterren
5 stemmen

Een onvergetelijke tocht met een Kajak, Kano of Raft door de wonderschone Limburgse Maasvallei. 


Rongen Aktief

Sint Anthonis

Rating: 4 sterren
3 stemmen

De rustig stromende riviertjes in Noord-Brabant, Limburg en zelfs Duitsland zullen je steeds weer verrassen.


Nika Actief

Tienray

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen

Kanovaren op de Groote Molenbeek is een avontuur. Met de vele bochten en stroom-versnellingen een fantastische ervaring.


Per kajak door provincie Limburg

Een van de populairste plekken om te kajakken of kanoën in Limburg is de Maas. Deze rivier stroomt dwars door Limburg en biedt een prachtig uitzicht op het heuvelachtige landschap en schilderachtige dorpjes. Huur een kajak of kano bij een verhuurbedrijf in bijvoorbeeld Maastricht of Venlo en maak een tocht over de Maas.

Ook de vele meren en plassen in Limburg zijn ideaal om te verkennen per kajak of kano. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Maasplassen bij Roermond? Dit gebied bestaat uit een uitgestrekt netwerk van plassen en kanalen, waar je heerlijk doorheen kunt peddelen. Huur een kajak of kano bij een verhuurbedrijf in de buurt en ga op ontdekkingstocht.

Een andere mooie plek om te kajakken of kanoën in Limburg is de Grensmaas. Deze rivier loopt langs de grens met België en biedt een prachtige omgeving om doorheen te varen. De oevers van de Grensmaas zijn bovendien een belangrijk leefgebied voor zeldzame planten en dieren, wat het extra bijzonder maakt om hier te varen.

Naast de bekende plekken zijn er nog veel meer mooie locaties in Limburg waar je kunt kajakken of kanoën. Wat dacht je bijvoorbeeld van de vennen bij de Peel of de Roer bij Roermond? Er is voor ieder wat wils in Limburg!

Het huren van een kajak of kano in Limburg is bovendien zeer betaalbaar en gemakkelijk. Er zijn diverse verhuurbedrijven te vinden, zowel aan de Maas als aan de vele meren en plassen in de provincie. De meeste verhuurbedrijven bieden bovendien de mogelijkheid om een kajak of kano te huren voor een halve dag, een hele dag of zelfs meerdere dagen.

Dus waar wacht je nog op? Huur een kajak of kano bij een verhuurbedrijf in Limburg en ontdek deze prachtige provincie op een unieke manier!