Kano of kajak huren in Noord-Brabant

Op zoek naar een leuke en sportieve activiteit in Noord-Brabant? Dan is het huren van een kajak of kano een absolute aanrader! In deze provincie zijn namelijk prachtige wateren te vinden waarop je heerlijk kunt varen en genieten van de natuur.


De Reuselhoeve

Moergestel

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Over het kronkelende riviertje de Reusel vaar je met je kano door het grootste weidevogelgebied van Noord-Brabant.


Puur Kanoverhuur

Valkenswaard

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Vaar over de Dommel, die stroomt vanaf het Belgische Peer al kronkelend door natuurgebied De Malpie.


Kanoverhuur Beekdal

Heeswijk-Dinther

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen

Kanoverhuur Beekdal geeft je de gelegenheid om het dynamische gebied Beekdal vanaf het water te bewonderen.


Watersport Botenverhuur

Drimmelen (Biesbosch)

Rating: 4 sterren
1 stem

Maak je klaar voor een avontuurlijke, gezellige tocht in een tweepersoons-kajak door De Biesbosch!


Per kajak door provincie Noord-Brabant

Bij verschillende verhuurbedrijven in Noord-Brabant kun je terecht voor het huren van een kajak of kano. Een van de bekendste plekken om te kajakken of kanoën in Noord-Brabant is de Biesbosch. Dit unieke natuurgebied ligt op de grens van Noord-Brabant en Zuid-Holland en bestaat uit verschillende rivieren, kreken en meren. Hier kun je urenlang ronddwalen en genieten van de prachtige flora en fauna. Bij verschillende verhuurbedrijven in de omgeving van de Biesbosch kun je terecht voor het huren van een kajak of kano. Zo kun je op je eigen tempo het gebied verkennen en de mooiste plekjes ontdekken.

Maar ook buiten de Biesbosch zijn er volop mogelijkheden om te kajakken of kanoën in Noord-Brabant. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Brabantse Biesbosch? Dit gebied ligt ten westen van ‘s-Hertogenbosch en bestaat uit verschillende wateren, waaronder de Bergse Maas en het Heusdensch Kanaal. Hier kun je heerlijk varen en genieten van de rust en ruimte om je heen.

Ook de Maas is een geliefde plek om te kajakken of kanoën in Noord-Brabant. Vanuit verschillende plaatsen langs de Maas kun je het water op en genieten van het prachtige uitzicht op de oeverlandschappen. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij verhuurbedrijven in Boxmeer, Grave of Lith.

Tot slot mag ook de Loonse en Drunense Duinen niet ontbreken in dit lijstje. Dit unieke natuurgebied bestaat uit kilometers lange zandduinen en uitgestrekte bossen. Bij verhuurbedrijven in de omgeving van de Loonse en Drunense Duinen kun je terecht voor het huren van een kajak of kano. Zo kun je op je eigen tempo dit prachtige gebied verkennen.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om te kajakken of kanoën in Noord-Brabant. Of je nu houdt van rustige kreken, uitgestrekte meren of woeste rivieren, er is voor ieder wat wils. Bij verschillende verhuurbedrijven in Noord-Brabant kun je terecht voor het huren van een kajak of kano. Huur er een en ga op ontdekkingsreis door de prachtige natuur van deze provincie!