Kano of kajak huren in Noord-Holland

Zin in een avontuur op het water in de prachtige provincie Noord-Holland? Huur dan een kajak of kano en ga op ontdekkingstocht! Noord-Holland biedt talloze mogelijkheden om te peddelen over de meren, kanalen en grachten en de mooie natuur vanaf het water te bewonderen.


Kanoverhuur De Aker

Uitgeest

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Vaar over het Alkmaardermeer of door het mooie natuurgebied gelegen tussen Krommenie en Uitgeest. 


Kanoverhuur Het Maalwater

Heiloo

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen

Het Noordhollandse polderlandschap ligt voor je open. Ontdek ook het hartje van de kaasstad Alkmaar per kano. 


Zwethoeve

Jisp

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen

De boerderij van familie Praag is de opstapplaats voor een roei- of kanotocht door het prachtige Wormer en Jisperveld.


Per kajak door provincie Noord-Holland

Er zijn verschillende verhuurbedrijven in Noord-Holland waar je een kajak of kano kunt huren. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Kanoverhuur Waterland in Monnickendam. Hier kun je kajaks en kano's huren en het prachtige Waterland verkennen, een gebied met talloze sloten, plassen en vaarten. Onderweg kom je langs mooie oude dorpjes en historische boerderijen.

Ook kun je terecht bij Kanoverhuur De Aker in Uitgeest, gelegen aan het Uitgeestermeer. Hier kun je heerlijk peddelen op het meer, dat omringd wordt door een prachtig duinlandschap. Je kunt hier kiezen uit verschillende routes, variërend in lengte en moeilijkheidsgraad.

Een andere optie is Kano verhuur Amsterdam, gelegen in het hart van Amsterdam. Hier kun je een kajak of kano huren en de Amsterdamse grachten verkennen. Je komt langs mooie oude bruggen, pittoreske huizen en historische gebouwen. Dit is een unieke manier om de stad te verkennen en haar schoonheid vanaf het water te bewonderen.

Als je op zoek bent naar meer natuur, kun je terecht bij Kanoverhuur de Zaanstreek in Wormer. Hier kun je kiezen uit verschillende routes door het prachtige natuurgebied van de Zaanse Schans. Onderweg kom je langs mooie oude molens en historische panden.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een kajak of kano te huren in Noord-Holland en de prachtige wateren en natuur te ontdekken. Of je nu op zoek bent naar rust en stilte of juist de levendigheid van de stad wilt ervaren, er is voor ieder wat wils. Huur snel een kajak of kano en ga op ontdekkingstocht in Noord-Holland!