Kano of kajak huren in Zeeland

Wil jij de prachtige wateren van Zeeland op een unieke manier verkennen? Huur dan een kajak of kano en ontdek de adembenemende natuur van deze provincie! Bij verschillende verhuurbedrijven in Zeeland kun je terecht voor het huren van een kajak of kano, of je nu wilt varen op de zee, de Oosterschelde, de Westerschelde, de Veerse Meer of de talloze kreken en wateren die deze provincie rijk is.


Kanoa Outdoor & Events

Wolphaartsdijk

Rating: 3.5 sterren
2 stemmen

Met een kano peddel je de Schengekreek af en dan neemt de natuur in Zeeland de dagelijkse rompslomp meteen over. 


Aquavitesse

Bruinisse

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Maak een tochtje naar één van de vele eilandjes in het Grevelingenmeer voor een gezellige picknick.


Sailcollege

Kamperland

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Met mooi weer wil iedereen het water op, onze kajaks liggen al voor je klaar om het Veerse Meer te verkennen.


Per kajak door provincie Zeeland

Een van de populaire plekken om te kajakken of kanoën in Zeeland is het Veerse Meer, dat gelegen is tussen Walcheren en Noord-Beveland. Dit meer is ideaal voor zowel beginners als ervaren kajakkers of kanovaarders, en biedt vele mooie routes langs de kustlijn, de eilanden en de oevers. Je kunt hier ook terecht voor het huren van een kajak met een glazen bodem, waardoor je de onderwaterwereld van het Veerse Meer kunt bewonderen.

Daarnaast is de Oosterschelde een must-see voor iedereen die van kajakken of kanoën houdt. Het is het grootste Nationaal Park van Nederland en biedt een unieke flora en fauna, waaronder zeehonden en vele vogels. Het is een prachtige ervaring om op het rustige water te drijven en te genieten van het uitzicht op de uitgestrekte zandbanken en de getijdenverschillen.

Een andere optie is het kajakken of kanoën op de Grevelingen, een van de grootste zoutwatermeren van Europa. Hier kun je genieten van de rust en stilte terwijl je langs de prachtige oevers vaart en de vele vogels bewondert die hier leven. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan de historische haven van Brouwershaven, waar je kunt genieten van de lokale specialiteiten en de mooie oude panden.

Of je nu alleen, met vrienden of met het gezin gaat kajakken of kanoën, het is een geweldige manier om de natuur van Zeeland te ontdekken. Bij verschillende verhuurbedrijven kun je terecht voor het huren van een kajak of kano, inclusief alle benodigde materialen en veiligheidsuitrusting. De verhuurbedrijven kunnen je ook adviseren over de beste routes en de mooiste plekken om te bezoeken.

Dus waar wacht je nog op? Huur een kajak of kano en verken de prachtige wateren van Zeeland op een unieke en avontuurlijke manier!