Kano of kajak huren in Flevoland

Wil jij op een actieve manier de provincie Flevoland ontdekken? Huur dan een kajak of kano bij één van de vele verhuurbedrijven in de provincie en ervaar Flevoland vanaf het water. Flevoland is een jonge provincie met een unieke natuur en uitgestrekte wateren. Met de vele meren, kanalen en rivieren is het dan ook de ideale bestemming om te kajakken of kanoën.


ZWAAN Buitensport

Dronten

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Huur een kano en ontdek de leuke plekjes op het water in de Gemeente Dronten met je gezin, vrienden of geliefde.


Eemhof Watersport & Beachclub

Zeewolde

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Door de gunstige locatie geniet je direct  van de mooie omgeving met natuur-gebieden, een bos en het brede Eemmeer.


De Randmeren

Harderwijk

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Op het Veluwemeer bij Harderwijk kan er perfect worden gevaren. Het water is rustig en veel stukken zijn ondiep. 


Per kajak door provincie Flevoland

Een prachtig voorbeeld van een mooie plek om te kajakken of kanoën in Flevoland is het natuurgebied de Oostvaardersplassen. Hier kun je genieten van de rust en stilte en de prachtige natuur om je heen. Met de vele meren en kanalen is het de perfecte plek om te peddelen. Ook het Markermeer en de Randmeren zijn populaire bestemmingen, waar je langs de mooie kustlijnen en historische dorpjes kunt varen.

Naast de Oostvaardersplassen en het Markermeer zijn er nog tal van andere mooie plekjes om te kajakken of kanoën in Flevoland. Zo kun je bijvoorbeeld de vaarroute langs de IJsselmeerkust afvaren, waarbij je onderweg kunt genieten van mooie uitzichten over het IJsselmeer. Ook de Hoge Vaart is een mooie plek om te kajakken of kanoën, met haar kronkelende rivier en mooie landschap.

Bij de verhuurbedrijven in Flevoland kun je kiezen uit verschillende typen kajaks en kano's, afhankelijk van je wensen en ervaring. Ook kun je vaak kiezen voor een georganiseerde tocht onder begeleiding van een gids, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis en natuur van de provincie.

Het huren van een kajak of kano in Flevoland is niet alleen een sportieve en avontuurlijke activiteit, maar ook een manier om te genieten van de prachtige natuur die de provincie te bieden heeft. Onderweg kun je genieten van de rust en stilte en verschillende planten- en diersoorten spotten.

Het huren van een kajak of kano in Flevoland is een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Samen beleef je een avontuurlijke dag op het water en maak je herinneringen die je nooit zult vergeten.

Kortom, ben jij op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om Flevoland te verkennen? Huur dan een kajak of kano bij één van de verhuurbedrijven in de provincie en ontdek de mooiste plekjes vanaf het water. Geniet van de prachtige natuur, de rust en stilte en maak samen mooie herinneringen.