Kano of kajak huren in Overijssel

Wil jij het prachtige Overijssel ontdekken op een avontuurlijke en sportieve manier? Huur dan een kajak of kano bij één van de vele verhuurbedrijven in de provincie en ontdek de mooiste plekjes vanaf het water.


Actief Twente

Beuningen

Rating: 4.3333333333333 sterren
3 stemmen

Vaar tussen stijle zandoevers en beleef de on-Nederlandse natuur vanuit een kano op de Dinkel.


Kanoverhuur Linderbeek

Den Ham

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Niets is zo ontspannen als met een kano door beekjes varen. Je passeert weilanden, houtwallen, koeien, riet en boerderijen.


Expedition Outdoor

Loozen

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

 Stap in, ga rustig zitten en laat je al peddelend afzakken naar Diffelen, Junne of zelfs helemaal naar Ommen! 


Per kajak door provincie Overijssel

Overijssel is een provincie met een rijke historie en een prachtige natuur. Met de vele rivieren, meren en kanalen is het dan ook de ideale bestemming om te kajakken of kanoën. Zo kun je bijvoorbeeld de Vecht afvaren, één van de mooiste rivieren van Nederland. Onderweg kom je langs gezellige dorpjes en prachtige natuur. Ook de Weerribben-Wieden is een populaire bestemming onder watersporters, met haar uitgestrekte meren en moerasgebieden.

Naast de Vecht en de Weerribben-Wieden zijn er nog tal van andere mooie plekjes om te kajakken of kanoën in Overijssel. Denk bijvoorbeeld aan het Giethoornse Meer, het Zwarte Water en de Regge. Bij veel verhuurbedrijven kun je kiezen uit verschillende routes, afhankelijk van je niveau en interesses.

Het huren van een kajak of kano in Overijssel is niet alleen een sportieve en avontuurlijke activiteit, maar ook een manier om te genieten van de prachtige natuur die de provincie te bieden heeft. Je kunt onderweg genieten van de rust en stilte en verschillende planten- en diersoorten spotten.

Er zijn verschillende verhuurbedrijven in Overijssel waar je een kajak of kano kunt huren. Bij de meeste verhuurbedrijven kun je kiezen uit verschillende typen kajaks en kano's, afhankelijk van je wensen en ervaring. Ook kun je vaak kiezen voor een georganiseerde tocht onder begeleiding van een gids, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis en natuur van de provincie.

Het huren van een kajak of kano in Overijssel is een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Samen beleef je een avontuurlijke dag op het water en maak je herinneringen die je nooit zult vergeten.

Kortom, ben jij op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om Overijssel te verkennen? Huur dan een kajak of kano bij één van de verhuurbedrijven in de provincie en ontdek de mooiste plekjes vanaf het water. Geniet van de prachtige natuur, de rust en stilte en maak samen mooie herinneringen.