Kano of kajak huren in Utrecht

Ben jij een natuurliefhebber en op zoek naar een avontuur op het water? Huur dan een kajak of kano in de prachtige provincie Utrecht! Utrecht biedt talloze mogelijkheden om te peddelen over de rivieren, meren en grachten en de natuur vanaf het water te ontdekken.


Kanoverhuur De Rijnstroom

Bunnik

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Door de gunstige ligging, kun je door de stad Utrecht kanoën, of hou je liever van de rust, dan kies je voor de natuur.


Dagjesuppen.nl

Utrecht

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Utrecht is een fantastische stad vanaf het water. Sinds kort stroomt de Singel weer rondom het oude stadcentrum van Utrecht.


De Jonge Graaf

Cothen

Rating: 4 sterren
2 stemmen

Huur een van onze kano’s en maak een mooie tocht over de karakteristieke 3000 jaar oude rivier De Kromme Rijn.


Per kajak door provincie Utrecht

Er zijn verschillende verhuurbedrijven in Utrecht waar je een kajak of kano kunt huren. Zo kun je bijvoorbeeld terecht bij Kanoverhuur Utrecht, gelegen aan de Vecht in Breukelen. Hier kun je een kano of kajak huren en een mooie tocht maken over de Vecht, een van de mooiste rivieren van Nederland. Onderweg kom je prachtige kastelen, buitenhuizen en landgoederen tegen.

Ook bij Kanoverhuur De Rijnstroom in Utrecht kun je terecht voor het huren van een kajak of kano. Je kunt hier de Utrechtse grachten verkennen en genieten van de historische binnenstad van Utrecht. Daarnaast kun je hier ook een tocht maken over de Kromme Rijn, door het prachtige landelijke gebied tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede.

Een andere optie is Kanoverhuur de Grebbelinie in Renswoude. Hier kun je kiezen uit verschillende routes door het mooie natuurgebied van de Grebbelinie. Dit gebied staat bekend om haar historische forten en waterwerken, waar je onderweg langs kunt varen.

Als je op zoek bent naar meer avontuur, kun je terecht bij Kano op de Lek in Wijk bij Duurstede. Hier kun je een kajak of kano huren en de rivier de Lek op gaan. Tijdens deze tocht kom je langs de mooie uiterwaarden, waar veel verschillende vogelsoorten te vinden zijn.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om een kajak of kano te huren in Utrecht en te genieten van de prachtige natuur en wateren die deze provincie te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een rustige tocht over de grachten of een avontuurlijke tocht over de rivier, er is voor ieder wat wils. Huur dus snel een kajak of kano en ontdek de provincie Utrecht vanaf het water!