Kano of kajak huren in Groningen

Wil jij op een unieke manier de prachtige provincie Groningen ontdekken? Huur dan een kajak of kano bij één van de verhuurbedrijven in de stad Groningen. Of vaar langs de idyllische Blauwe Stad, de uitgestrekte Veenkoloniën of het adembenemende Lauwersmeergebied.

 

Kano Wildervank

Wildervank

Rating: 5 sterren
1 stem

Via het Veenkoloniale kanaal vaar je naar het Langeboschmeer en dan door naar het prachtige natuurgebied Borgerswold.


BeDRIJFNAT

Groningen

Rating: 4 sterren
1 stem

Vanaf de Herebrug vertrek je naar het oude centrum van Groningen. Een mooi gezicht om de stad zo eens van het water te zien,


Teuntje de Slak

Haren

Rating: 4 sterren
1 stem

Altijd al eens willen kajakken op het Paterswoldsemeer? Kom naar Teuntje de Slak en laat je onderdompelen.


Kano Termunterzijl

Termunterzijl

Rating: 4 sterren
1 stem
Kano Termunterzijl

Naar buiten, de natuur in! Deze mooie omgeving een keer op een hele andere manier beleven. Namelijk vanaf het water. 


Zeekanocentrum Klaas Hofman

Wirdum

Rating: 4 sterren
1 stem
Zeekanocentrum Klaas Hofman Wirdum

Als zeekanovaarder ben je welkom om mee op reis te gaan naar de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden of verder.


Kano & zo

Harkstede

Rating: 4 sterren
1 stem
Kano & zo Harkstede

Ontdek de natuur rond Harkstede op een unieke manier. Verhuur van kano's, sups en waterfietsen voor een te gekke  ervaring. 


Per kajak door provincie Groningen

Met een kajak of kano kun je op een sportieve en ontspannen manier de provincie Groningen verkennen. Geniet van de rust en stilte terwijl je door de groene natuur peddelt, terwijl je af en toe een mooi dorpje of historische bezienswaardigheid passeert. Het is een fantastische manier om de provincie te verkennen en tegelijkertijd je conditie op peil te houden.

De stad Groningen is een perfect startpunt voor een kajak- of kanotocht. Er zijn verschillende verhuurbedrijven waar je een kajak of kano kunt huren. Je kunt kiezen uit verschillende routes, afhankelijk van je niveau en interesses. Wil je bijvoorbeeld een ontspannen tocht maken door de grachten van de stad Groningen of ga je liever de uitdaging aan en kies je voor een route door de Veenkoloniën?

De Blauwe Stad is een prachtige locatie om te verkennen met een kajak of kano. Dit grote meer biedt vele mogelijkheden voor watersporters. De omgeving is weids en je kunt er genieten van de natuur. Je vaart langs schilderachtige dorpen en pittoreske haventjes.

Ook het Lauwersmeergebied is een absolute aanrader om te verkennen per kajak of kano. Het gebied is rijk aan flora en fauna en je vaart langs prachtige vogelrijke gebieden. De natuur is er ongerept en indrukwekkend en je zult versteld staan van de rust en stilte die je hier ervaart.

In de Veenkoloniën kun je kiezen uit verschillende routes waarbij je langs prachtige dorpen en historische bezienswaardigheden vaart. Zo kun je bijvoorbeeld de oude kanaalroute volgen, waarbij je langs oude sluizen en gemalen komt.

Kortom, het huren van een kajak of kano in de provincie Groningen is een absolute aanrader voor iedereen die op een unieke manier de prachtige natuur en cultuur van deze provincie wil ontdekken. Of je nu kiest voor een ontspannen tocht door de stad Groningen of een uitdagende route door de Veenkoloniën, je zult versteld staan van de schoonheid van deze provincie vanaf het water gezien. Dus waar wacht je nog op? Huur een kajak of kano en ervaar de provincie Groningen op een unieke en sportieve manier!