Kano of kajak huren in Gelderland

Ben jij op zoek naar een avontuurlijke en sportieve manier om Gelderland te ontdekken? Huur dan een kajak of kano bij één van de vele verhuurbedrijven in de provincie en ervaar Gelderland vanaf het water.


Lingevaart

Doorneburg

Rating: 3.25 sterren
4 stemmen

Een dagje uit bij Lingevaart is 100% genieten. Beleef per kano, kajak of sup de prachtige omgeving langs de Linge.


Kanoverhuur Oost

Laren (Gld)

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Kanotochten op het Apeldoorns kanaal, Berkel, Grift, Linge, Oude IJssel, de Schipbeek en de Zandwetering. 


Sportex

Lathum

Rating: 4.5 sterren
2 stemmen

Hier maak je een prachtige kanotocht over de Rhederlaagse meren in de buurt van Arnhem. Een onvergetelijk feestje!


Per kajak door provincie Gelderland

Gelderland is een provincie met een rijke historie en een prachtige natuur. Met de vele rivieren, meren en kanalen is het dan ook de ideale bestemming om te kajakken of kanoën.

Een prachtig voorbeeld van een mooie plek om te kajakken of kanoën in Gelderland is de Veluwezoom. Hier kun je genieten van de rust en stilte en de prachtige natuur om je heen. Met de vele meertjes en rivieren is het de perfecte plek om te peddelen. Ook de Nederrijn is een populaire bestemming, waar je langs de mooie uiterwaarden en oude stadjes kunt varen.

Naast de Veluwezoom en de Nederrijn zijn er nog tal van andere mooie plekjes om te kajakken of kanoën in Gelderland. Zo kun je bijvoorbeeld de Linge afvaren, één van de mooiste rivieren van Nederland. Onderweg kom je langs prachtige boomgaarden en historische dorpjes. Ook de Berkel is een mooie plek om te kajakken of kanoën, met haar kronkelende rivier en mooie landschap.

Bij de verhuurbedrijven in Gelderland kun je kiezen uit verschillende typen kajaks en kano's, afhankelijk van je wensen en ervaring. Ook kun je vaak kiezen voor een georganiseerde tocht onder begeleiding van een gids, waarbij je meer te weten komt over de geschiedenis en natuur van de provincie.

Het huren van een kajak of kano in Gelderland is niet alleen een sportieve en avontuurlijke activiteit, maar ook een manier om te genieten van de prachtige natuur die de provincie te bieden heeft. Onderweg kun je genieten van de rust en stilte en verschillende planten- en diersoorten spotten.

Het huren van een kajak of kano in Gelderland is een leuke activiteit om te doen met vrienden of familie. Samen beleef je een avontuurlijke dag op het water en maak je herinneringen die je nooit zult vergeten.

Kortom, ben jij op zoek naar een leuke en avontuurlijke manier om Gelderland te verkennen? Huur dan een kajak of kano bij één van de verhuurbedrijven in de provincie en ontdek de mooiste plekjes vanaf het water. Geniet van de prachtige natuur, de rust en stilte en maak er een overgetelijke ervaring van.