Kano varen in Wildervank

Wildervank vanuit een ander perspectief! Dat beleef je tijdens een kajaktocht in ons mooie Veenkoloniale dorp in de provincie Groningen. Je vaart door het kanaal waar paarden vroeger de turfschepen doorheen trokken en glijdt onder talloze bruggetjes door.

Bij de brug die in de volksmond 'Lollybrug' heet sla je rechtsaf en via de sluis waar je een sleutel van meekrijgt, kom je terecht in een oase van rust op het meer van Langebosch. Steek je die over, dan peddel je zo naar het uitgebreide natuurgebied Borgerswold waar vijvers, sloten en meertjes met elkaar in verbinding staan en jou een prachtige, afwisselende route bieden. 

 

Tot ziens in Wildervank!

Praktische info

Je kunt bij ons maximaal vier 1-persoons kajaks huren. Gebruik is op eigen risico. Op verzoek kun je zwemvesten van ons lenen. 

 

Prijs per 1-persoons kajak:

 

Halve dag (max. 4 uur): € 10

Hele dag: € 15

 

Wie onderweg plastic afval opvist en bij ons inlevert, krijgt na afloop een kleine verrassing mee uit onze plasticvrije webshop NoPlasticPlease.nl!

Adres: Nijverheidskade 68, Wildervank

Parkeren bij de witte brug of aan de Nijverheidsstraat.

Reserveringsverzoek indienen

Wanneer je het formulier invult, krijg je binnen 24 uur een reactie van ons. Na bevestiging ontvang je een betaallink. Heb je de betaling voldaan, dan staat de reservering in onze agenda. Liever mailen naar Kano Wildervank? Stuur ons een bericht via info@kajakhuren.nl.